HP Elitedesk 8300 Tower i7 Refurbished

199.90

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Elitedesk

Dit zijn desktoppen van de Elite lijn. Dat is de zakelijke lijn van HP. Die zijn kwalitatief erg hoog en hebben ook een hogere nieuwprijs . Ze zijn gemaakt voor intensief industriële gebruik en hebben daarom ook een veel langere levensduur.

Geschikt voor?

Internetten , foto’s en video’s  bewerken ,multimedia , kantoorwerk , lichte games zo als Minecraft  en muziekproductie.

SSD & HDD

Door zijn SSD en  Intel Core i7 processor start deze PC zeer snel en werkt natuurlijk ook snel.  De Extra harde schijf kunt u gebruiken voor uw ruwe data. Applicaties raden wij aan om op de SSD schrijven.

USB 3.0

USB 3.0 is de opvolger van USB 2.0 deze nieuwere USB poort is sneller dan zijn voorganger. Hierdoor heeft u een snellere overdrachtssnelheid. Dit is zeer gunstig bij verplaatsen van grotere bestanden. Bovendien hebben sommige USB apparaten een betere werking als ze in een USB 3.0 poort aangesloten zijn zoals krachtige Wifi Dongles.

Ruime Uitbreidingsmogelijkheden 

Dit model heeft ruime uitbreidingsmogelijkheden. Dit wil zeggen dat er meerdere SATA poorten, HDD slots, en SATA stroom connectoren heeft. Dit is praktisch voor toekomstige uitbreidingswensen.

 

Specificaties

-Processor :Intel Core i7 3770 3th gen! 3.4 Turbo boost 3.9 gHz (4 kernen ,8 logische processors)
-Werk geheugen : 4GB DDR3
-Harde schijf 120 GB SSD + 500 GB HDD
-Netwerk Lan
-Video kaart: Intel HD Graphics 2600Met 1 X Display poort en 1X VGA (2 schermen tegelijk mogelijk).
-DVD: DVD RW Drive
-USB:  6x USB 2.0, 4x USB 3.2 (Gen1, 5Gb/s)
-Staat: Refurbished
-Nieuw prijs  : +/- €1200
-Grade: A + (zo goed als nieuw)

 

*Plug&Play incl. Anti-virus beveiliging . Zo dat u thuis meteen aan de slag kunt zonder irritante meldingen of wat dan ook. (Bij selecteren Windows installatie)

*De Privacy instellingen in Windows worden door Mega Deal Media ingesteld om zo de PC/Laptop gebruiksklaar te kunnen maken. Dit kunt u ter alle tijden weer wijzigen naar wens in Windows Privacy instellingen.

*Prijs van dit product is incl. 21% BTW