51-Tech Toetsenbord Tablet RGB

32.40

✅ OP VOORRAAD, (Vandaag vóór 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis!)

Categorie:

Beschrijving

51-Tech Multi-Tab

Op zoek naar een draadloze toetsenbord? Oplaadbaar? Met touchpad? Verlichting in meerdere kleuren? Geschikt voor verschillende besturingssystemen?

 

Android, Windows of IOS

 

Verbindt uw tablet gemakkelijk via bluetooth! U kunt op het toetsenbord selecteren welke besturingssysteem u gebruikt, zodat alle media-knoppen perfect functioneren. (Niet geschikt om met apparaten te verbinden op lange afstanden)

 

2021

51-Tech levert u de nieuwe toetsenbord! 2021 model waarbij alle ideeën en verbeteringen bij één komen! Compact, comfortabel en gemakkelijk mee te nemen!

 

Lithium ion Accu

Door zijn Lithium ion accu kunt u het toetsenbord met 2 uur laden maar liefst 35 uur gebruiken! Geen gedoe met lege batterijen! Oplaadbaar met USB-C! (kabel inbegrepen)

 

RGB Back-light

De toetenbord is verlichtbaar in 7 verschillende kleuren. De intensiteit van de verlichting kunt u aanpassen en uitzetten

 

Inhoud

51-Tech Ultra-Tab 2021 Verlicht toetsenbord
USB-C Kabel
Handleiding (volg uitleg A)

 

Let op! Laadt het toetenbord niet op met een Fast-Charger van Samsung of andere merken. Laad het toetsenbord op met de USB-aansluiting van de laptop of een normale USB-lader. (niet meer dan 2.4A)

 

*Dit product wordt met brievenbuspost verstuurd. U hoeft hiervoor niet thuis aanwezig te zijn.